заден амортисьор за SUZUKI GSX-R1000 2017-2019 L7-L9

Quick Overview

 марка: OHLINS
 Тегло: 3000 гр

 материал: алуминий и други

Продукт Код:
SU 468
  резмери (инфо)
  цветове
ЦЕНА 2999 лв 3169 лв

More Views

ОПИСАНИЕ

Доставка на продукта около 10 работни дни с предварителна заявка. Моля обадете се на 0892 339 774

Ohlins SU468 T36PR1C1LB с променливо междуосие 313 mm (+3/-3) TTX GP модел за Suzuki GSXR1000 / GSXR1000R е специално проектиран да подобри ефективността на задното окачване на вашия мотоциклет. Върхът на гамата Öhlins mono, разработен директно от MotoGP.

Изработен с технология Ohlins TTX с 36 mm вътрешно бутало, той е еднотръбен газов амортисьор с високо налягане с външен резервоар "piggy back", регулируем при отскок (или отскок) и регулируем при компресия с интегриран хидравличен регулатор на предварителното натоварване на пружината и има променлива дължина на междуосието . Възможно е напълно безплатно да изберете калибриране на пружината въз основа на теглото на ездача и стила на каране.

Технически данни:

Ohlins T36PR1C1LB
TTX GP
междуосие: 313 +3/-3
Ход: 60 мм
Диаметър на буталото: 36 мм
Еднотръбен газов амортисьор с външен "piggy back" резервоар
Регулируема в разширение
Регулируема на компресия
Хидравлично регулируемо предварително натоварване на пружината
Регулируемо междуосие
Заден амортисьор с жълта пружина

Въз основа на представянето на вашия мотоциклет, неговата цена и наличното място за монтаж, ние проектирахме шок, който смятаме, че му подхожда, както по отношение на цена, така и на производителност. Започваме с избора на тип, който изработваме специално за вашия конкретен мотоциклет. Основната настройка, дизайнът на подложките и калибрирането на регулаторите се тества както на пътя, така и на пистата. Те са резултат от истински тестове с вашия мотоциклет и без предположения! Öhlins произвежда повече от 300 различни модела амортисьори, като всеки модел е направен специално за един конкретен мотоциклет. Концепцията на всички продукти на Öhlins не е тайна, тя е прецизност. Прецизността осигурява превъзходен контрол на силата на затихване и ключът към нашия успех.

мото, мотори, магазин, части, аксесоари, екипировка, екипи, якета, ръкавици, ботуши, протектори, огледала, тапи, дръжки, ръкохватки, слюди, степенки, мигачи, пистови, крос, чопър, мото магазин, мото аксесоари, мото облекло, мото части, ямаха, кавазаки, хонда, сузуки, yamaha, kawasaki, honda, suzuki Български език English Language