Рогатка за YAMAHA YZF-R1 15-18 R1 2015 2018 нова

Quick Overview

 марка: Moto Brackets USA
 Тегло: 900 гр

 материал: алуминий

Продукт Код:
XF1105107
  резмери (инфо)
  цветове
ЦЕНА 149 лв

More Views

ОПИСАНИЕ

 

Чисто нова стойка (рогатка) за предни спойлери и фара.

Производител: Moto Brackets USA

Пасва директно и точно на избоените модели по-долу. 

 

Рогатките директно заместват оригиналните. Те пасват на 100% на оригиналните за тях места. Произведени са по същата спецификация като оригиналните от производителите. Направени от здрава алуминиева сплав, не са изляти от карбон или ипоксидна смола, които се чупят често само от вибрации.

 

За модели:

  • YAMAHA YZF-R1 2015-2018

Важно: Защо да купим нова рогатка (стойка за спойлери) вместо втора употреба? Рогатките, които се предлагат на пазара в 90% от случаите са от блъснати мотори, които се разглобяват на части. С тези мотори е падано поне веднъж и в повечето случай рогатките се кривят. Това не може да се види на пръв поглед, но след като се монтира на мотора, или не пасва или държи спойлерите под напрежение, което след време им влияе и започват да се пукат. Новите рогатки са с гарантирано качество и 100% пасват на мотоциклетите.

Разликата между рогатките на Moto Brackets и останалите евтини модели на пазара: В последно време във други международни сайтове се появиха много рогатки от съмнителни производители, които на пръв поглед или на снимка изглеждат еднакво, но са на много по-ниски цени. Тези стойки често са направени от ниско качествени смеси, който лесно се чупят сложени на мотоциклета. Рогатките на Moto Brackets са с гаранция за качество!

 

мото, мотори, магазин, части, аксесоари, екипировка, екипи, якета, ръкавици, ботуши, протектори, огледала, тапи, дръжки, ръкохватки, слюди, степенки, мигачи, пистови, крос, чопър, мото магазин, мото аксесоари, мото облекло, мото части, ямаха, кавазаки, хонда, сузуки, yamaha, kawasaki, honda, suzuki Български език English Language